Galatasaray’da Mauro Icardi için ‘depresyon’ iddiası: 6 kilo kaybetti

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi için Arjantin’den dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Icardi’nin, Wanda Nara’dan ayrıldıktan sonraki durumu nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar ve yöneticilerin endişeli olduğunu öne sürdü.

‘DEPRESYONDA VE İŞTAHSIZ’

Icardi’nin ayrılık sonrası depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia eden Mendez, Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği söyledi.

Wanda Nara, ayrılık ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparken Mauro Icardi’den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Mauro Icardi, Galatasaray’ın Avusturya kampında oynadığı ilk üç hazırlık maçında süre almadı. Arjantinli golcünün, 24 Temmuz’da Lecce ile oynanacak hazırlık maçında ise süre alması bekleniyor.

OKAN BURUK: ICARDI ÇOK İSTEKLİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Trencin karşılaşmasının ardından Icardi için, “Icardi çok istekli. Bir sonraki maçta kullanacağız. Fiziksel olarak tüm oyuncuları hazırlamalıyız. Hazırlık kampı içindeyiz. Bir sonraki maçta Icardi’ye ne kadar süre vereceğimizi göreceğiz. Fiziksel durumuna bakacağız ve karar vereceğiz” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir