Avrupa devlerinin Barış Alper inadı! G.Saray kapıyı o paradan açıyor

Galatasaray’da ve A Milli Takım’da sergilediği performansla sezonun en başarılı futbolcularından biri olarak gösterilen Barış Alper Yılmaz, pek çok kulübü peşine taktı.

Sabah’ın haberine göre, İngiliz basınında milli yıldızla ilgili sürekli transfer haberleri gündeme gelirken, Barış Alper ile Ada’dan; Manchester United, Liverpool, Aston Villa ve Brighton gibi takımların ciddi olarak ilgilendiği kaydedildi.

Ayrıca teknik direktörlüğünü Nuri Şahin’in yaptığı Borussia Dortmund’un da 24 yaşındaki milli futbolcuyu takip ettiği öğrenildi.


GALATASARAY KAPIYI 30 MİLYONDAN AÇTI

Haberde Galatasaray yönetiminin başarılı futbolcusu için kapıyı 30 milyon Euro’dan açtığı ancak şu ana kadar bu rakama yaklaşan bir kulübün olmadığı aktarıldı.

Öte yandan Barış Alper Yılmaz’ın EURO 2024’ün ardından Londra’ya gitmesi de bu sezon takımdan ayrılma iddialarını güçlendirdi. Yıldız futbolcu Londra’dan bir fotoğraf paylaştı.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösterilen Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Geçen sezon Galatasaray ve A Milli Takım’da toplam 70 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, 9 kez ağları havalandırırken 12 kez de asist yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir